Pašlaik ātrais kredīts ar sms internetā ir pieejams jau daudzos uzņēmumos, taču tikai retais no tiem piedāvā aizņemties bez procentiem. Ja Tu vēlies izmantot šo iespēju, ielūkojies atraiskredits.com  kredītu salīdzinātājā portāla sākumlapā) un iespējams ietaupīsi no 10 Ls līdz 50 Ls.

Kā iegūstams ātrais kredīts ar sms Latvijā ?

ātrais kredīts ar smsĀtrie  kredīti un sms kredīti ir kļuvuši par daudzu cilvēku ikdienu. Pietrūkst līdz algai, steidzami jānomaksā negaidīts rēķins, īpaša akcija lielveikalos, medikamentu iegāde, šie ir tikai daži no iemesliem, lai izmantotu ātro kredītu. Tiesa, vienmēr ir svarīgi paturēt prātā,  ka ātrais  kredīts ar sms ir paredzēts tikai un vienīgi kā īstermiņa risinājums un ir jāatmaksā 1 – 2 mēnešu laikā. Pretējā gadījumā būs jāmaksā par līguma darbības termiņa pagarināšanu, bet par visu pēc kārtas.

Sms aizdevums ir pieejams ikvienam LR iedzīvotājam vecumā no 18 līdz 75 gadiem, turklāt bez ķīlas un izziņas no darba vietas. Lai aizņemtos internetā ir jāveic sekojošas darbības:

  1. jāsalīdzina visi ātrie kredīti (skat. portāla pirmo lapu);
  2. jāpiesakās izvēlētajam aizdevumam un jāaizpilda vienkārša anketa;
  3. jāpārskaita 1 santīms (reģistrēšanas maksājums) uz kreditora bankas kontu;
  4. jānorāda vēlama sms kredīta summa (savā profilā, ar SMS);

Izpildot šīs darbības, kredīts jau ir gandrīz vai rokās, atliek vien gaidīt. Ja kreditora lēmums būs pozitīvs, nauda kontā tiks ieskaitīta 10 – 20 minūšu laikā. Svarīgi ņemt vērā, ka pieteikties kredītam iespējams 24 stundas diennaktī, taču nauda reāli tiek pārskaitīta tikai kreditora darba laikā (parasti no plkst. 8.00 līdz plkst. 22.00, detalizētāk skat. sākumlapā). Aizņemo

Priekšnoteikumi aizņēmuma saņemšanai bez ķīlas

Galvenie priekšnoteikumi ir trīs – (1) vecuma barjera (18 – 75 gadi), (2) kredītvēstures pārbaude, (3) pietiekami ienākumi (daļa kreditoru neprasa). Attiecībā uz vecuma cenzu viss ir skaidrs, taču ar kredītvēsturi ir mazliet sarežģītāk.

Ātrais kredīts ar sms ar sliktu kredītvēsturi iespējams tajos gadījumos, kad saistību pārkāpums ir noticis pret bankām, jo to kredītu reģistrs un parādnieku reģistrs nav pieejams ātro kredītu uzņēmumiem. Savukārt, ja parādsaistības vai kredītsaistības nav nokārtotas pret jebkuru citu uzņēmumu, aizņemties ir krietni vien grūtāk. Praksē šajos gadījumos atliek vien autolombards – aizdevums pret auto ķīlu, kas ļauj turpināt braukt ar auto un saņemt līdz pat 90% no automašīnas vērtības 24 stundu laikā.

Attiecībā uz ienākumu pārbaudi Latvijā ir izveidojusies interesanta situācija. Ātro kredītu uzņēmumi prasa norādīt darba vietu, taču daļa to nemaz nepārbauda un paļaujas tikai uz klientu godaprātu. Kā zināt, vai ienākumi tiks pārbaudīti ? Ja kreditors prasa atļauju aplūkot informāciju par jums VSAA datu bāzē, tad aizņemties bez darba vietas ar sms būs sarežģītāk. No otras puses, pat, ja šī prasība pastāv, ne vienmēr iespēja tiek izmantota, jo kredīts internetā ir jāpārskaita ātri un klientu skaits ir liels. Tādējādi praksē ir iespējams aizņemties gan bez ienākumiem, gan norādot savu sapņu darbu, taču ir jāņem vērā, ka maldinošas informācijas sniegšana var būt sodāma un tas ir ļoti riskanti.

Kopumā ātrais kredīts ar sms internetā ir pieejams daudz vieglāk nekā vēl pirms 2 – 3 gadiem, turklāt ir pieaudzis to aizdevumu skaits, kuri ir pieejami bez procentiem (uz 1 mēnesi). Izmantojiet savas iespējas apdomīgi, aizņemieties atbildīgi.