Saņemt naudu tūlīt un atmaksāt, cik paņēmi vēlāk. Skan labi ? Tomēr nedrīkst aizmirst par to, ka pirms aizņemšanās ir rūpīgi jāizvērtē sava maksātspēja un jāaizņemas atbildīgi, jo saistības ir pavisam reālas.  0 kredits ir īstermiņa vajadzībām paredzēts ātrais aizdevums uz laiku līdz 30 dienām. Izvēloties, šo pakalpojumu, Tu vari saņemt līdz 100 Ls vai 1500 Ls mazāk kā 1 stundas laikā (bez ķīlas). Nezini, kuri ātrie kredīti ir lētāki ? Aplūko aizdevumu salīdzinājumu atraiskredits.com sākumlapā un izvēlies sev piemērotāko.

Kad 0 kredits ir izdevīgs ?

Ikviena dzīvē ir daudzas situācijas, kad ātrais 0 kredīts var būt noderīgs. Steidzama un ļoti svarīga rēķina apmaksa, salūzis auto, bet uz darbu jātiek, īslaicīgas veselības problēmas, vajadzīga nauda autobusam uz mājām u.c. Visās šajās situācijās 0 kredits var izlīdzēt, taču ir jāatceras, ka neviens naudas kredīts nav dāvana un būs jāatdod. Šobrīd vairāki uzņēmumi piedāvā aizņemties bez komisijas maksas uz 1 mēnesi. Tas nozīmē, ka Tu vari paņemt, piemēram, 90 Ls kredītu un noteiktajā termiņā atmaksāt tos pašus 90 Ls. Ja gadās aizkavēties ar aizdevuma atmaksu, vairums uzņēmumu piedāvā risinājumu – kredīta pagarināšana. Maksa par šo papildus iespēja katrā gadījumā ir atšķirīga un ar cenrādi iespējams iepazīties portāla sākumlapā.

Kad 0 kredīts nebūtu jāņem ?

Cilvēki, kuriem nav darba vieta vai citi regulāri ienākumi, aizņemoties ļoti riskē. 0 kredita līguma nosacījumi paredz, ka neatmaksājot parādu savlaicīgi, aizņēmējam ir jāmaksā soda nauda, kuras apmērs parasti ir 1 procents dienā. Lai arī maksimālā soda mēra apmērs parasti tiek ierobežots ar 100% no kredīta summas, tomēr ir jārēķinās, ka šādā scenārijā tiek sabojāta kredītvēsture. Kā zināms negatīva kredītvēsture mūsdienās ir galvenais iemesls, kādēļ tiek atteikts gan patēriņa kredīts, gan aizdevums mājokļa labiekārtošanai, gan auto līzings.

Atraiskredits.COM skatījumā aizņemšanās ir pieļaujama tikai tajās situācijās, kad esi pilnīgi pārliecināts, ka spēsi atdot parādu līgumā noteiktajā termiņā. Pretējā gadījumā 0 kredīts būs nevis reāla palīdzība, bet sods, kuru atcerēsies vēl ilgi.

Kā pieteikties aizdevumam ?

Ātrie 0 krediti ir pieejami internetā, līdz ar to ir skaidrs, ka to saņemšana ir salīdzinoši vienkārša. Lai aizņemtos ir vajadzīgs – epasts, mobilais telefons un bankas konts. Piesakoties kredītam ir jāaizpilda anketa, jāapstiprina savs profils (nosūtot 1 santīmu uz kreditora bankas kontu), jānorāda vēlamā ātrā kredīta summa. Izpildot visas šīs darbības atliek vien gaidīt. Ja uzņēmuma lēmums būs pozitīvs, saņemsi naudu jau pavisam drīz.

Aizņemies atbildīgi un izvērtē savas iespējas atmaksāt 0 kredītu savlaicīgi.