Ātrie naudas aizdevumi bez ķīlas internetā

Vajag naudu? Varam palīdzēt, turklāt bez ķīlas un bez galvotāja. Nauda 15 minūšu laikā. Šie ir tikai daži no solījumiem, ko katru dienu varam dzirdēt reklāmās radio vai redzēt internetā. Labā ziņa ir tā, ka šie reklāmas piedāvājumi ir patiesi un naudu ir iespējams saņemt neatejot no datora, bez ķīlas uz laiku līdz 30 vai pat 45 dienām. Joprojām pirmais kredīts pieejams BEZ KOMISIJAS MAKSAS ir pieejams klientiem, kas aizņemas pirmo reizi. Aizņemieties atbildīgi.

Atdodot naudu līgumā noteiktajā termiņā nebūs jāpārmaksā ne santīms. Piemēram, aizņemties 150 Ls uz 30 dienām, pēc 30 dienām būs jāatdod tieši 150 Ls. Ja radīsies nepieciešamība pēc termiņa pagarinājuma, tad to būs iespējams saņemt (maksas pakalpojums, atšķirīgi noteikumi katram kreditoram).

Ja līdz šim nekad neesat ņēmuši aizdevumu, tad ViaSMS vai SMSCredit varētu būt vispiemērotākie risinājumi (zemākas līguma pagarināšanas izmaksas, vairāk klientu, līdz ar to arī labāks serviss), tomēr ņemiet vērā, ka 0% aizdevumu katrā uzņēmumā iespējams saņemt tikai vienu reizi un turpmāk būs jāmaksā komisijas maksas.

Aizdevumus internetā var saņemt jebkurš Latvijas iedzīvotājs vecumā no 20 līdz 75 gadiem ar tīru kredītvēsturi un regulāriem ienākumiem.

Šī pakalpojuma iespējams labākā īpatnība ir iespēja iegādāties sen kārotu pirkumu vai realizēt mērķi nedaudz ātrāk nekā savādāk būtu iespējams. Tāpat aizdevumi lieti noder gadījumos, kad steidzami jāsalabo automašīna vai pēkšņi jāsamaksā kāds rēķins. Naudu varēsiet atmaksāt no nākamās algas, taču ir jābūt pārliecībai, ka to tiešām spēsiet izdarīt, pretējā gadījumā labāk meklēt citas alternatīvas.

Kā saņemt ātro aizdevumu internetā?

Gūstot pārliecību, ka nauda jums tiešām ir nepieciešama, būs jāveic dažas ļoti vienkāršas darbības:

1) jāsalīdzina visi aizdevēji (skat., piemēram, šī portāla sākumlapu);

2) jāizvēlas izdevīgākais piedāvājums;

3) jāreģistrējas aizdevēja mājas lapā un jānorāda vēlamā summa;

4) jāpārskaita 1 – 10 santīmi uz izvēlētā kreditora kontu (verificēsiet savu personību + apstiprināsiet, ka esat konta īpašnieks);

5) jāgaida nauda savā kontā (pozitīva lēmuma gadījumā varēsiet saņemt to 15 – 45 minūšu laikā).

Visātrāk naudu iespējams saņemt, ja jums un aizdevējam ir konts vienā un tajā pašā bankā (lielajiem uzņēmumiem ir konti gandrīz visās Latvijas komercbankās).

Ķīla kā šķērslis jeb aizdevumu tirgus virzītājspēks

Aizdevumu izsniegšanas bez ķīlas radās kā   atbilde komercbanku kūtrumam izsniegt neliela apjoma kredītus un bailes par darbību bez jebkāda materiāla seguma vai ķīlas. Šādos apstākļos bija uzņēmēji, kas ticēja cilvēku godaprātam, bija gatavi uzņemties risku un aizdeva naudu bez jebkāda nodrošinājuma.Taisnības labad gan jāatzīst, ka arī bankas ir atzinušas šī biznesa pievilcību un, piemēram, Skandināvijā vai Igaunijā vairāki ātro aizdevumu uzņēmumi strādā kā banku meitasuzņēmumi.

Atgriežoties pie šī jautājuma no klienta perspektīvas , ir vērts paturēt prātā, ka aizdevums nav dāvinājums un būs jāatmaksā jebkurā gadījumā. Naudas virtuālais iegūšanas mehānisms, protams, rada mazāku izpratni par šī soļa nepieciešamību, taču sekas, kas rodas no saistību nepildīšanas var būt pat ļoti reālas. Tradicionāli zemāko procentu likmi līguma termiņa pagarināšanai piedāvā SMSCredit, kam seko ViaSMS un vēl pāris uzņēmumi (skat. salīdzinājumu iepriekš). Soda sankcijas par naudas savlaicīgu neatdošanu var pārsniegt pat 1% dienā. Tiesa, kopējais sankciju apmērs saskaņā ar LR likumiem nevar pārsniegt 100% no aizdevuma summas, taču pie tā visa klāt vēl ir jārēķina parādu piedziņas firmu izdevumi. Secinājums – naudu jāatmaksā savlaicīgi.

Izvērtējet savas iespējas atmaksāt un, ja nepieciešams, aizņemieties apdomīgī. Ja vēlaties aplūkot, kurš kredīts ir izdevīgāks aplūkojiet aizdevumu salīdzinātāju.